Understellsbehandling

Komplett pristilbud og timeavtale på understellsbehandling

UnderstellsbehandlingVisste du at nye biler IKKE understellsbehandles for norske forhold?

På både nye og gamle biler bør det utføres understellsbehandling. Du kan sikkert være med på at gamle biler kan trenger noe ekstra beskyttelse på bunnplater og under skjermbuene – men nye? Sannheten er at nye biler sjelden eller aldri er godt nok understellsbehandlet for norske vinterforhold.

Vi må huske på at bilsalget til kalde nord er lite, sett i forhold til hvor mye som går til resten av verden. Og resten av verden er ikke som Norden. Derfor er bilene som kommer hit enten bare lett beskyttet, galvaniserte eller ikke beskyttet i det hele tatt. Når vi i tillegg vet at galvaniseringshinnen er svært tynn og ikke spesielt motstandsdyktig mot steinsprut, salt og kulde, sier det seg selv at ekstra behandling av understellet faktisk er en god ide. Svært god, faktisk.

Derfor skal du la Kampen Antirustsenter understellsbehandle bilen din

Vi er eksperter på å forhindre rustangrep på biler og har drevet med det siden 19XX. I tillegg til erfaring og kompetanse, byr vi på bransjens eneste nordiske spesialprodukt for understellsbehandling, Mercasol.

Som Mercasol-senter har vi derfor tilgang til produkter utviklet i Norden for nordiske forhold – direkte fra fabrikken i Gøteborg. I tillegg til å være spesielt utviklet for å takle nordiske veiforhold med grus, salt og snø, er produktene miljøtilpasset, både når det gjelder påvirkning på mennesker og miljøet generelt.

Av og til er det OK å smøre litt tjukt på

Med Mercasolsprodukter er det smart å legge på litt ekstra tykt lag – godt penetrerende produkter tilpasser seg området de er sprøytet på. Dette produktet er gjennomprøvd og har for lengst bevist at det fungerer. Så bra, faktisk, at vi tilbyr 15 års garanti mot gjennomrusting hvis bilen din bli rustbeskyttet før det har gått to år etter registrering. I tillegg må du følge vårt oppfølgingsprogram der bilen tas inn hvert tredje/fjerde år.

Når det gjelder understellet alene, er det også lurt å komme innom for en sjekk når det har gått noen år, avhengig av hvor du har kjørt, hvor langt og under hva slags forhold.

Besøk vårt mercasolsenter på Grorud i Oslo, ring oss for en samtale, eller bestill en time nå for understellsbehandling av din bil.