Billakkering

Autolakkservice - Spesialisten på billakkering i Oslo

Autolakk Service AS i Oslo
Samarbeidspartner med høy kompetanse på vanskelige jobber innen billakkering.

Billakkering er ikke et enkelt fag. Det vet alle som har forsøkt seg med en sprayboks etter egenreparasjon på bil. Nøkkelordene for slike reparasjoner er gjerne sig, støv, urenheter, ujevnheter, fargeforskjell og porer. For vår samarbeidspartner Autolakk Service er slikt et tilbakelagt stadium – de er i dag betrodd lakkarbeid på merker som Aston Martin og Mercedes. Og det tør vel borge for en viss standard?

I lakkeringstilbudet inngår også lakkering etter Smart Repair-metoden – det sparer kundene for dyre hellakkeringer. Andre tilbud er lakkering av kjøkken, interiør, industrilakkering, av båt, samt omlakkering av motorsykkel.

Smart Repair – også på lakksiden

Smart Repair står for ”small to medium area repairtechnique”, og forteller deg at teknikken baserer seg på å reparere akkurat det området som er skadd, og ikke hele støtfangeren – for å ta et nærliggende eksempel. Hos Autolakk Service har vi drevet med Smart Repair i mange år, og vi undersøker alltid om en skade faller inn under de gruppene som lar seg reparere på denne måten.
Smart Repair er en billigere og raskere metode å reparere på – og du kan ikke se forskjell på resultatet.

Autolakk Service AS holder til i Enebakkveien 441 B, på Klemetsrud i Oslo.

Autolakkservice AS, ledende i Oslo på billakkering og Smart Repair.
– En del av KS-Auto Gruppen.